2 dags Junior Ranger Camp

I påsken var jeg til 2 dags Junior Ranger Camp i Ree Park Safari. Vi kørte den lange vej fra Sjælland til Ebeltoft, hvor vi boede på motel, så jeg kunne være med i campen.

 

Den første dag mødtes vi ude foran Ree Park Safari – vi var 6 deltagere, 3 drenge og 3 piger og så en guide! Vi startede med at spise morgenmad inden dagen begyndte. Og selvfølgelig skulle vi også lege en navneleg, så vi kunne lære hinanden at kende.

Vi skulle til Safaritur, hvor det IKKE var guiden som skulle fortælle, men os som skulle fortælle hvor meget vi ved om dyrene. Vi fik alle sagt noget.

 

Efter safarituren var det tid til en snack (sandwich).

  • Så skulle vi over til kamelshow. Vi fik lov at fodre kamelen med nogle godbidder. Senere var vi også henne og se det lille nyfødte kamelkalv og vi fik lov til at prøve at ride på en af de voksne kameler – det var sjovt.

På dag 2 mødtes vi igen og spiste morgenmad over i campen. Derefter skulle vi over til girafstaldene og se de mange giraffer. Vi fyldte foderboksene. Girafferne var mega høje specielt når man kommer helt tæt på, den højeste var 5m!

 

 

Så skulle vi hente rodfrugter og skære ud til minigrisene, som vi skulle fodre.

 

 

 

Vi skulle også muge ud hos nogle af de andre dyr.

 

Vi skulle også skære døde kaniner op og derefter fodre tigerne med dem: så vi kom ind i tigerindhegningen! Selvfølgelig var tigerne inde i stalden imens, men det alligevel sjovt at være derinde og der lå knogler fra tidligere fodringer derinde. Vi gemte kaninerne og deres indvolde rund omkring i tigerindhegningen, så tigerne skulle lede efter dem. Da vi havde vasket fingre blev tigerne lukket ud i indhegningen igen. Det var sjovt at se dem springe igennem buske for at få kødet.

Og så var det tid til togtur! Og det var sjovt.

 

Så skulle vi kigge på slanger og holde dem. Der var både pyton og kornsnoge, de var søde ( jeg har også selv en kornsnog hjemme på værelset)

 

Så skulle vi også kigge til melormene og nogle os spiste også en!

Vi fodrede også zebramanguster med frugt og grønt. Da vi så skulle tilbage igen, gik vi igennem abeøen, hvor vi mødte mygerslugeren.

Da vi kom tilbage til campen skulle vi hente vores ting og til at hjem.

 Det var et par sjove dage, specielt at gå rundt inde i tigerindhegningen og se dem spise vores gemte mad bagefter. Det var lidt ulækkert at skære kaninerne op, men det var også spændende.

Jeg vil gerne prøve det igen en anden gang, og så kunne det være fedt hvis vi også kunne nå en gepardfodring og en kanotur (hvis det er sommer!). Jeg kunne også godt tænke mig hvis der var et par konkurrencer i løbet af campen det er altid sjovt og udfordrende.

Det var ok at være 6 personer, der skal nok ikke være under 4 deltagere, men meget gerne flere. Jeg synes niveauet på campen var meget godt. jeg har været på camp nogle gange, men det var rart at få genopfrisket min viden om dyr og natur, og så er det dejligt at være iblandt dyrene.