Dag 1, Summer Camp i Ree Park Safari

da jeg kom og ventede på at vi kunne komme ind til vors grupper, var jeg træt for det var tidligt om morgen.
Siste år var jeg på det store hold (10-13 år) og det er jeg også i år.
Da vi endelig kom ind var der morgenmad vi skulle har rundstykker med ost og syltetøj.
Da vi var færdig med at spise skulle vi ned i tipien der fik vi vors tasker og t-shirt.
Så fortalte guiderne os om hvad vi skulle i dag.
jeg kan ikke huske alt hvad de sage, men en af dem var at vi skulle aktivere tigeren. Men vi skulle fårst på togtur og bagefter turren var der quiz om hvad de får talte. Så skulle vi aktivere tigerne men vi kunne ikke komme ind når tigerne også var der, så de skulle lige ind på stald. Vi skulle sammle gamle knogler og papstøkker op og derefter hænge hønsne op. Og så tænde vi bål til frokost, jeg holdt øje med bålet imens de andre så fodringen af tigerne. Vi fik pasta med spinat og frikadeller.
Vi blev hurtig færdig med det vi skulle, så vi fik lov til at fodre pelikanerne. De fik døde fisk (marbustorkene tog nogle af fiskene!)
Det har været en sjov dag og jeg glæder mig til i morgen.

Dag 2, Summer Camp i Ree Park Safari

Da vi kom ind i parken skulle vi selvfølig starte med morgenmad. Der var en ting som jeg glædede mig specielt til i dag, det var at vi skulle hente piletrær som sidste år. Men vi kunne ikke få lov til at køre derover, så vi gik bare den lange tur. Da vi var færdige havde vi god tid, så vi legede stor-trold, guiderne startede med at være den.
Efter legen gik vi tilbage til Ree Park og fik frokost, det smagte rigtig godt!
Så skulle vi hen og fodre kamelerne med piletræet som vi havde hentet. Der var 2 små unger som der ikke rigtig kunne komme til at få mad pga de store, men de fik mad.
Der var mange som undrede sig over hvad vi skulle i souverniebutikken efter fodringen af kamelerne. Men vi skulle lave vores helt eget sæsonkort. Men vi får dem først med hjem på fredag.
Så skulle vi lige hen på legepladsen, men vi skulle ikke lege, vi skulle nemlig lave frostaktivering. Hvis nogle spørger hvad frostaktivering er, så er det en slags slikkepind for dyrene ikke med sukker, men med kød og grønsaer. Men vi kunne ikke nå at fryse dem ned i dag, så vi fik lov at lege på legepladsen lige inden vi skulle hjem.

 

Dag 3, Summer Camp i Ree Park Safari

For første gang i den her uge hvar jeg ikke trat for jeg fik lov til at få en smoothie inde jeg skulle til Ree Park. Som nomalt skulle vi starte med morgenmad og fik at vide hvad vi skulle lave i dag en af tingene var at vi skulle sejle i kano. En af guiderne faldt i vandet men til gengæld vandt mit hold!!!!!! Og vi fik også lade vårs frostaktivering færdi. Vi skulle foder oder, zebramangust og bjørn med is-pennene. Dyrene kunne ikke forstå det. Lige efter frostaktiveringen skulle vi ud på poster, jeg var i gruppe 4 og vi skulle finde ud af hvor krybsskytter bor og om de stadig bor der. Jeg ved ikke hvad de andre hold skulle lave. Vi havde kl 11.30 til at løse vores opgaver, vi nåde det! Så skulle vi fortælle de andre grupper hvad vi hade fundet ud af, men først skulle vi have frokost. Vi skulle have spagetti med kødsovs (min levret!) Så når vi var færdi med frokost skulle vi løse en morsekode for at vi kunne finde hvor krybsskytterne var henne. Det lykkes os meget hurtig! Til sist skulle vi hen til tipien og skrive om det vi har lavet i dag.
Jeg håber at vi i morgen skal lave noget der er lige så sjovt!

Dag 4, Summer Camp i Ree Park Safari

Efter den regnfulde morgen var det dejligt at sidde hos bålet. Men nu skulle vi i gang med at skærer et dyr op!! Over halvdelen af våres gruppe gik ud af rumet, men jeg blev der inde også selvom det var rimlig klamt. Vi havde god tid, så vi kunne godt nå at aktivere geder ( vi fodrede gederne med gulerødder). Og så skulle vi have frokost. Eftar frokosten fik vi lov at lege på legepladsen og der var rimlig vådt. Så gik vi rundt i parken hvor vi ikke hade været. Vi gik over på abeøen og kom bla ind i deres stald. En af aberne larmed så højt at ingen gad lyt til det. Da vi kom ud fra abeørene gik vi i gang med ansigtsmaling, jeg blev malet som en gepard!  Så legede vi at vi var den afrikanske savane hvor vi skulle ud og jage som de dyr vi var. En våd, men sjov dag.

Dag 5, Summer Camp i Ree Park Safari
Sidste dag... 😥
Efter morgenmaden skulle vi direkte til safari turen. Efter turen var der quiz om det der blev sagt på turen.
Efter safarituren fik vi lov til at gå ud og lege og så skulle vi gøre rent i abestalden. Det var rimlig ulækkert!
Bagefter skulle vi have frokost, det smagte rigtig godt! Efter frokost leger vi på legeplassen ved tigerne.
Til gepardfodringen prøver de små gepardunger at fange maden, men de kune ikke fange den den var for hurti.
Kl 15 kom vores forældre de skulle se den sidste time sammen med os. Vi laver snobrød og popcorn og det smagte godt.
Det var en meget våd dag men sjov. Det har været en go uge og jeg kommer til at savne Ree Park og alle dyrene! Håber at jeg snart kan komme på besøg igen.