Her er alle de sponsorer som har hjulpet mig med gevinster til konkurrencer mv.

Hobbii.dk

Hobbii.dk er en one-stop-shop for alle garnelskere i Danmark. Vi har alt hvad du skal bruge til dit næste strikke- eller hækleprojekt. Vi holder til i Rødovre lige uden for København, hvor vi sidder 60 dedikerede medarbejdere og gør alt hvad vi kan for at blive danskernes foretrukne garnbutik :-)  Herunder kan du se hvordan vi har planer om at blive det:

  • Danmarks gladeste kundeservice - Vi vil kun have glade kunder!
  • Egenudviklede produkter til gode priser.
  • Gratis opskrifter udviklet af egne designere
  • Masser af vanvittige tilbud. Hvem elsker ikke det? :-)
  • Nem og sikker handel. 1-3 dages lynhurtig levering.
  • 100% returret - Fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Altid.

HBH-art.dk

I Atelier HBH-Art kan du købe malerier og bronzeskulpturer af kunstneren Helle Borg Hansen. Malerierne er oliemalerier af høj kvalitet. Stilen er figurativ på en farverig abstrakt baggrund. De taler både til dig, der vil kunne se, hvad det forestiller og til dig, der elsker at gå på opdagelse i de farverige rum og strukturer, som gemmer sig de frie farver.

Dyr af enhver art har altid kunnet invadere mit hjerte, og jeg vil gerne bruge noget af mit talent til at lade dyrene – specielt de truede dyrearter – komme til orde.

Jeg udfører meget gerne bestillingsopgaver, da jeg rent teknisk kan male næsten hvad som helst. Derfor er det interessant at male et maleri på bestilling, hvor der er nogle givne rammer. Sådan lidt som med dogmefilm – så bliver dette et dogmemaleri, hvor jeg får nogle regler at arbejde efter.

Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Bruun Rasmussen Kunstauktioner er et internationalt auktionshus, der sælger bla. kunst, design, antikviteter, smykker, vin, bøger, frimærker og mønter.

Bruun Rasmussen afholder årligt fire traditionelle auktioner i Bredgade og mere end 50 net-auktioner med omkring 100.000 katalognumre. Der er med andre ord auktioner hos Bruun Rasmussen næsten hver dag året rundt.

Sammen med de øvrige vurderingsopgaver har husets vurderings-sagkyndige mindst en kvart million vurderinger af effekter hvert år.

Venetovine.dk

Hos Venetovine køber du kvalitetsvine, direkte fra små producenter, primært fra Veneto området i Norditalien. Vi importerer vores vine direkte fra producenterne. Dette sikrer dig gode vine til fornuftige priser. Produktionen på de enkelte vingårde er lav og der høstes udelukkende pr. håndkraft, hvilket sikrer, at kun de bedste druer bliver brugt i produktionen.

Vi har været så heldige at få eneforhandlingen af kvalitetsøl fra bryggeriet AnimA. AnimA betyder sjæl på italiensk og det er lige netop det der er lykkedes så godt hos AnimA, nemlig at fange selve sjælen i en god øl.

 

www.essentialfoods.dk

www.essentialfoods.dk arbejder for en markant bedre verden for hunde, alle levende væsner & naturen der omgiver os!

Hos ESSENTIAL FOODS er din hunds velvære i fokus. Vi har gennem tiden opnået en helt unik viden og erfaring, i forhold til hvad hundens føde skal indeholde, for at den får det mest optimale ud af tilværelsen. Vores mission er at gøre en forskel og bidrage til, at hunden får et sundere og bedre liv gennem dens spisevaner. Det føler vi simpelthen, at vi er forpligtede til.

Derfor producerer vi heller ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Ree Park Safari

Ree Park Safari strækker sig over et 125 hektar stort, kuperet og naturskønt område med skov og søer ca. 10 kilometer fra Ebeltoft. I dag har parken 30 fastansatte medarbejdere på 6 områder: Administration, dyrepassere, dyrlæge, butik, cafe og service.

Under skiftende navne har parken gennem de seneste 18 år udviklet sig fra at være en blomsterpark, over en eksistens som en familiepark med klappedyr, til den nuværende safaripark med et værdimæssigt fokus på arter med særligt brug for en hjælpende hånd.

Parken huser i dag ca. 80 arter. Omtrent 25 af disse arter indgår i særlige, internationale avlsprogrammer. Beslutningen om at en dyreart skal indgå i disse programmer træffes bl.a. hvis arten har besvær med at yngle i fangenskab eller hvis arten er udryddelsestruet i naturen.

Flere af dyrene i parken er udryddelsestruede og Ree Park arbejder intensivt med avl af disse dyr. Parkens ledelses og dyrepasserstab har specialiseret sig i avl af geparder. Ved hjælp af særlig teknikker har parken siden 2002 avlet mere end 25 geparder.

Livaognohr.dk

LivaogNohr.dk har et bredt udvalg af børnetøj fra størrelse 44-104 fra populære danske mærker.

Vores sortiment er nøje udvalgt og afspejler de varer vi selv ønsker at bruge, for at give det bedste til vores børn. Vi har fokus på kvalitet, design og bæredygtighed, samtidig med vi ønsker at give vores kunder en formidabel service og en samlet god oplevelse.

Smartdog.dk

Smartdog.dk handler det udelukkende om hunde. De er specialiseret i hunde og i hundetilbehør.
Derfor finder du et stort og spændende udvalg af hundetilbehør hos Smartdog.dk.
De udvider og udvikler deres sortiment konstant og er altid lagerførende at de nyeste og mest innovative produkter.
Hvis du er hundeejer så SKAL du altså besøge Smartdog.dk 👍

mai.dk

Køb mine (synes jeg selv ;)) meget fine hjemmelavede kort og gavemærkater og glæd venner og familie med en personlig hilsen, samtidig med du støtter et godt formål. Alle pengene for kort og mærkater går videre til velgørende formål såsom Inges Kattehjem, Pindsvinevenner, Kræftens Bekæmpelse og Sara Gepard.

se kortene på www.mai.dk og https://facebook.com/kortogmaerkater

www.ziri.dk

www.ziri.dk er udsprunget af lysten til at skabe unikke håndlavede smykker.

Ziri er håndlavede unikke smykker i Dansk Design.

www.lasertryk.dk

Vi har ekstremt meget fokus på kundernes ønsker og behov. Folk kalder vores kundeservice meget amerikansk. Vi holder, hvad vi lover, og hvis ikke, får kunden tryksagen gratis. 

Det lyder hurtigt lidt reklameagtigt, men det er skam ikke fordi, vi er nogle flinke fyre, det er simpelthen rigtig godt købmandsskab at investere i et længerevarende kundeforhold. Besøg www.lasertryk.dk

 

www.sokkeposten.dk

Vi har i vores udvalg prøvet at tage højde for have de ting på lager som de fleste bruger i deres hverdag. Vi har også et udvalg der kan finde anvendelse når det kommer til mere festligt lag. Du er altid meget velkommen til at sende os en kommentar eller ønsker du ikke finder på shoppe. Det gør du let ved at sende os en mail på kundeservice@sokkeposten.dk.

Velkommen til www.sokkeposten.dk

www.stylepit.dk

Styepit.dk er stedet hvor du finder et af Nordens største og mest omfattende udvalg af modetøj til hele familien. Vores mission er at levere den bedste kundeoplevelse til hele den skandinaviske familie, som køber online. Derfor håndplukkes vores kollektioner af passionerede indkøbere med respekt for den travle familie, som har brug for at spare tid ved køb mode og inspiration til en hverdag der skal fungere. Vi skaber de bedste muligheder for et godt køb ved altid at arbejde ud fra et kvalitetsaspekt i såvel indkøb som kundeservice og levering. Hos Stylepit kan du altid forvente lidt ekstra.

www.maxizoo.dk

www.maxizoo.dk har alt til dit kæledyr 
Du finder Maxi Zoo der, hvor du foretager dine andre indkøb 
Maxi Zoo har altid den bedste pris 
I Maxi Zoo elsker vi dyr 
Maxi Zoo garanterer dig den bedste service 
I Maxi Zoo kommer kunden altid først

www.wallstickerland.dk

www.wallstickerland.dkVi bestræber os på at have flotte og inspirerende designs klar til vores kunder, hvor der tit indgår et budskab, der enten sætter et smil på folks læber eller får sat tankerne i gang. Vi har derfor professionelle grafikere til at sidde og udarbejde designs i bedste kvalitet.

Helsingør Kaffe & Thehus

www.kaffethehuset.dk

I forretningen sælger vi kaffe af særlig høj kaliber.
Vi får varer fra vores leverandører, som selv rister, to gange om ugen, og man kan derfor altid være sikker på at kaffen er frisk og fuld af vidunderlig aroma. Kaffen leveres til os i bønner, men man kan selvfølgelig få den malet i forretningen. Køber man sine varer her, venter vi til allersidste øjeblik med at male kaffen, så den er så frisk som muligt.

 

Vores te kommer fra nogle af landets mest anerkendte leverandører som Chaya og Carstensens Thehandel. Vi har dog også et stort udvalg af Kousmichoffs russiske te KUSMI, der kendt for sin særlige aroma og smukke dåser. 

Udover kaffe og the har vi et væld af chokolade og andre delikate, søde sager. En af vores største kvalitetsmærker indenfor chokolade er Summerbird. Alle deres fantastiske petit fours, chokoladeæsker og ikke mindst deres legendariske flødeboller findes i vores forretning.

Lige fra begyndelsen har LAKRIDS fra Johan Bülow, Bornholm, været med os og alle varianter af LAKRIDS findes i forretningen.

 

Olier, eddiker, småkager, syltetøj og mange flere delikatesser kan nævnes i flæng. Fælles for dem alle er KVALITET. Samtlige varer har passeret vores kræsne ganer, så vi ved hvad vi taler om, når vi med begejstring omtaler vores produkter – og vi ved også, hvad de er fremstillet af.