Min dag i Ree Park Safari 2015

Lige da vi parkerede uden for ree park ringede telefon og det var en fra Ree park. Parken var slet ikke åben endnu, men de ville gerne have mig ind med det samme, så jeg kunne være med til at lukke løverne ud.

Løveungerne ville godt ud, men hannen gad ikke at komme ud. Her er en lille video af hanløven, som dyrepasserne prøver at få ud.

Husk lyd på når du ser videoen, hannen knurrer/brøler højt!

Så spurgte de mig om at fodre odderne og det ville jeg skam meget gerne!

Odderne var så sjove at fodre, de løb efter maden som jeg kastede ind til dem.

  • Så skulle jeg bygge aktivering/give mad til sandkatten og fiskekatten.

  • Sandkatten fik mus, som jeg lagde i en lille kasse hvor jeg lavede en åbning i, der kom også 2 papruller ned i kassen, så det var lidt sværre for den at få maden op.

  • Jeg hang også en mus i noget bast, så sandkatten kunne prøve om den kunne få den ned.

  • det er sjovt at være dyrepasser

  • og det er sjovt at komme ind til dyrene (her sandkatten) imens mor skal stå udenfor!

  • Fiskekatten fik fisk, sat på en fiskestang.

  • Men lige meget hvor meget jeg svingede fiskestangen, så kom fiskekatten ikke frem. Vi prøvede flere gange i løbet af dagen, men opgav til sidst og kastede fisken ind til den.

Så skulle vi hen til kontoret. Der fik jeg et billede af 2 geparder og kiggede på overvågningskamera for at se hvor tiger- og leopardungerne var henne. Og efter vi kiggede på de 2 dyr skulle jeg også se overvågningen af gepardungerne.

Jeg fik også et diplom, fordi Ree Park synes jeg skulle være den aller første Junior Ranger med løvehjerte – det var jeg meget stolt over, at være den aller første til at få.

Og så skulle jeg hen at spise!

Bagefter det skulle jeg hen til gepardungerne. Jeg skulle have handsker på og blå futter, så ungerne ikke kom til at lugte af mig, for så kunne det ske at moren ikke ville have noget med dem at gøre bagefter. Ungerne skulle vejes og jeg fik at vide hvordan de skulle løftes, og så fik jeg selv lov til at løfte dem alle 3 over på vægten. Een af ungerne havde lige fået øjne, de andre 2 var stadig lukket, de var også kun 5 dage gamle.

 

Den første killing skal vejes...

Den 2. killing skulle vejes...

Juvi fik faktisk 4 unger, men den ene døde. Det var synd, men heldigvis kan dyrepasserne lære en masse om gepardunger, ved at undersøge den døde killing. Jeg fik også lov til at undersøge den lidt, den var blød som en bamse.

Efter vejningen havde 2 af dyrepasserne en overraskelse til mig og den overraskelse var at jeg fik lov til at få æren af at en af de 2 hunner fra forrige kuld skulle opkaldes efter mig, da kun hannen havde fået et navn. Jeg valgte hungeparden med den hvideste spids på halen, så hun hedder nu Sara